Tips voor mooie lippen

1. Bescherm uw lippen tegen de zon
In de huid van de lippen zit bijna geen melanine (de stof die schadelijke UV-stralen filtert). Daarom is het belangrijk uw lippen te beschermen.

2. Wanneer uw lippen er bleek uitzien en droog aanvoelen, neem een klein beetje Monchique Soft Peeling en masseer deze zachtjes over uw lippen; droge velletjes verdwijnen en uw lippen krijgen weer een frisse roze kleur. Doe dit maximaal 1x per week.

3. Neem een flesje water bij u, waar u ook gaat: Monchique mineraalwater. Genoeg water drinken houdt uw lichaam, huid en lippen gehydrateerd en gezond.

4. Eet gezond, met voldoende mineralen en vitaminen, vooral vitamine B en C. Verse groenten en fruit helpen uw huid herstellen en gezond houden.

Mooi meegenomen: mooie lippen vergroot de kans op een vakantieliefde!
De lippen zijn het meest aantrekkelijke deel van een vrouwengezicht voor mannen. Vrouwen met volle, glanzende lippen zien er jonger uit dan ze in werkelijkheid zijn. De gemiddelde man staart bij de eerste ontmoeting met een vrouw in de eerste tien seconden meer dan de helft van de tijd naar haar mond …. Alle reden dus om Monchique Soothing Lipbalm te gebruiken!

Bestel nu in de shop >>>
Of bij uw Monchique Beauty Salon