Water Therapy

Met Water Therapy kiest u voor speciaal behandelingen voor huidherstel en huidverbetering. Zowel losse behandelingen als kuurbehandelingen behoren tot de mogelijkheid. Diepreinigende, huidontgiftende en afvoerende behandelingen, behandelingen die een gezonde huiddoorbloeding stimuleren. Krachtig voedende en opbouwende mineraal maskers en speciale behandelingen voor een tijdloze huid; Age Perfection. Zelfs de behandeling van cellulite en littekens zijn mogelijk in de Monchique Beauty Salon.

Skin Renewal Treatment

Een revolutionaire doorbraak op het gebied van anti-aging en huidvernieuwing. De Skin Renewal Treatment voor een effectieve verwijdering van dode opperhuidcellen op huidvriendelijke maar effectieve wijze. Vervolgens stimuleert het de celvernieuwing van binnenuit en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Tip: zet de behandeling thuis voort door de Skin Renewal productbox te gebruiken.

Bio Skin Lift Treatment

De Bio Skin Lift Treatment geeft de huid het ultieme gevoel van spankracht en zorgt voor een directe facelift, direct en op een natuurlijke én veilige manier. Rimpels en fijne lijntjes verminderen aanzienlijk, terwijl de huid word gladgestreken. De huid krijgt direct een zichtbaar verfijnde huidstructuur en voelt soepel en elastisch aan. Tip: zet de behandeling thuis voort door het Bio Skin Lift serum te gebruiken.

Detox Treatment

Werkstoffen worden beter en dieper door de huid opgenomen, wanneer deze vrij is van afval- en gifstoffen. De huid kan dan ook beter herstellen, verbeteren en sterker worden. Detox Treatment, een diepe huidreiniging en huidontgifting; een belangrijke stap naar huidherstel en –verbetering. Tijdens deze behandeling ervaart u de kracht van de natuur, waaronder het Detox kleimasker met mineralen van de mediterrane kust, rijk aan sporenelementen en mineralen, zoals ijzer. De klei verwijdert dode huidcellen aan de oppervlakte en gifstoffen, afvalstoffen en onzuiverheden uit de diepte. De doorbloeding wordt gestimuleerd, er ontstaat direct een betere zuurstofopname, waardoor de celwerking snel verbetert. Voor een zuivere, frisse en stralende huid. Cosmetische producten worden beter door de huid opgenomen.

BC Treatment

De BC Treatment is speciaal ontwikkeld voor intensieve huidvernieuwing en huidverbetering. Een dubbel enzymatische peelingbehandeling geeft de huid een perfecte voorbereiding voor de vervolgstappen in deze bijzondere behandeling. Na de dieptereiniging wordt er gewerkt aan het stimuleren van uw huidfuncties en het bevorderen van een gezonde huiddoorbloeding, door middel van bijzondere natuurlijke werkstoffen, gecombineerd met een bindweefselmassage. Na deze intensieve sportprestatie is het tijd voor voeding. Speciale kuurmaskers geven de huid vervolgens de noodzakelijke voeding en bescherming.

Age Perfection Treatment

De ultieme behandeling voor anti-aging. Deze behandeling is een fusie van Wellness Water en Water Therapy; ontspanning en huidverbetering. Deze behandeling wordt ook aangevangen met het Wellness Water Relaxation 4 all senses. De geurbeleving en ontspanningsritueel zorgt voor dubbel genieten. De meest hoogwaardige werkstoffen geven uw huid de perfecte anti-aging behandeling. Uw huid is vitaal en staat weer volop in haar kracht!

Cosmetic Power of the Earth

Een op maat samengestelde behandeling met de kracht van mineralen uit de natuur. Een keuze uit een scala van mineralen zijn een weldaad voor diverse huidproblemen, zoals acne, onzuiverheden, huidveroudering, couperose en gevoeligheden. Cosmetic Power of the Earth Maskers bevatten de nodige mineralen om de functies van de huid te activeren door het stimuleren van de stofwisseling. De maskers bevatten uitsluitend natuurlijke mineralen en sporenelementen. De huid heeft deze nodig en assimileert ze gemakkelijk. Met de toepassing van de maskers bereiken we een verhoging in de toevoer van zuurstof, het huidweefsel kan beter functioneren waardoor de huid gezuiverd en schoon is, beter regenereert, steviger en gerevitaliseerd is. Het resultaat is een jonger en gezonder uiterlijk en een betere doeltreffendheid van de opvolgende behandelingen.

Cellulite Treatment

Een intensief programma voor de behandeling van cellulite en overtollig vetweefsel. Na een dieptereiniging wordt de huid behandeld met een intensieve behandelingsolie met natuurlijke werkstoffen die een gezonde doorbloeding stimuleren en onderhuids vet losmaken. Deze wordt middels een speciale massage ingewerkt. Vervolgens kunt u ontspannen tijdens een kruidenlichaamspakking die de werking van de behandelingsolie voorzet en de huid versterkt en ontgift. Tenslotte wordt de huid nabehandeld met de Ultimate Contour Cream, met een uiterst effectieve combinatie van werkstoffen voor een actieve vetverbranding en intensieve versteviging van de huid en het dieper gelegen bindweefsel.