Klantenservice

Webshop

  • Snelle levering (na ontvangst van betaling)
  • Verzendkosten slechts €4,95
  • Franco levering al vanaf €45,00
  • Gratis sample bij uw bestelling
  • Gratis cadeauservice
  • Aantrekkelijke aanbiedingen

Onze webshop is voor iedereen toegankelijk.
Huidproducten zijn een verlenging van uw behandeling bij de schoonheidsspecialist. Het beste resultaat krijgt u alleen wanneer u uw huid thuis ook goed verzorgt met de juiste professionele huidverzorgingsproducten: Monchique Cosmetics. Wat onze specialisten in de Monchique Beauty Salon eens per maand kunnen doen, kunt u 2 maal per dag opvolgen en onderhouden. Op die manier geeft u uw huid de beste verzorging; de verzorging die het verdient!

Direct aanschaffen bij een Monchique Salon in uw regio:
Onze webshop onderscheidt zich door de professionele klantenservice en de daarbij horende persoonlijke aandacht. U kunt bij ons terecht met al uw vragen op gebied van huidverzorging en gezondheid. En indien mogelijk kunnen wij u attent maken op een Monchique schoonheidsspecialist bij u in de buurt. Wat is er fijner dan door een professional met uw favoriete producten behandeld te worden? Bij de Monchique Salons kunt u uiteraard ook terecht voor de Monchique Cosmetics producten. Dit biedt u alleen maar voordeel: de prijzen zijn in de salons hetzelfde als op deze site, wel scheelt het u eventuele verzendkosten, bovenal kan de Monchique schoonheidsspecialist uw huid analyseren en het advies compleet op uw huid afstemmen. En diverse salons bieden zelfs de service van verzending!

Compleet aanbod:
Alle producten van Monchique Cosmetics zijn te vinden in de webshop.

Voldoende voorraad:
Bij ons bent u bijna altijd verzekerd dat u uw de producten snel in huis heeft.

Proefjes bij uw bestelling:
Bij elke bestelling ontvangt u proefjes van andere Monchique Cosmetics producten, zodat u hier ook kennis mee kunt maken. Wilt u graag specifiek iets proberen? Geef dit dan door bij uw bestelling. Indien mogelijk zullen we hier rekening mee houden.

Aantrekkelijke aanbiedingen:
Met grote regelmaat treft u interessante aanbiedingen of acties aan.
Deze ontvangt u automatisch per mail, indien u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief.
En u kunt deze in de gaten houden op onze Facebookpagina.