Partners

Word partner van Monchique

Bij Monchique ervaart u een totaalconcept van huidverzorging, wellness en huidverbetering. Een concept waarbinnen u zelf alle kanten op kunt. Een concept met aandacht voor uw klant; tijdens de behandelingen zorgen we voor optimale ontspanning van de klant, waardoor de behandeling een ware beleving wordt.

Is voor u samenwerking ook belangrijk? Met Monchique heeft u een partner achter zich staan, die u begeleidt en traint, daar waar nodig. U staat er niet alleen voor, samen gaan we de toekomst tegemoet!

Naast trainingen op gebied van producten, behandelingen en massages, ondersteunen wij u, waar nodig, ook op gebied van marketing en verkoop. Indien gewenst, helpen wij u een frisse blik te werpen op uw salon. Door soms slechts kleine wijzigingen aan te brengen kunt u uw salon naar een hoger niveau te tillen.

Startmogelijkheden
Bij ons zit u niet vast aan hoge, vaste startpakketten. Een startpakket is in onderling overleg samen te stellen. Monchique biedt u diverse mogelijkheden, van een compact basispakket tot een compleet pakket. Uiteraard geniet u van extra voordelen, wanneer u het complete pakket afneemt. Meer weten? Wij vertellen u hier graag meer over.

Monchique Exclusive Beauty Salon
U kunt zelfs doorgroeien naar Monchique Exclusive Beauty Salon. Hiermee kunt u zich nog meer onderscheiden en klanten vinden sneller de weg naar uw salon. Deze kwalificatie brengt vele voordelen met zich mee, waaronder;
– extra inkoopkorting
– extra ondersteuning
– regiobescherming
– websitevermelding
– webshopvergoeding

Uw voordelen met Monchique
– Geen minimale bestelorders
– Geen vaste, hoge startpakketten
– Aantrekkelijke inkoopkortingen
– Optimaal ondersteuningsmateriaal van hoge kwaliteit, zoals een breed aanbod in samples, brochures, cadeaubonnen, klanten advieskaarten, posters, cadeautasjes en nog veel meer.
– Acties en vernieuwingen
– Kant en klare mailings voor uw klanten
– Een uitgebreid trainingsprogramma
– Begeleiding op maat
– Persoonlijk contact
– Partnership: een merk dat met u meedenkt en met u samenwerkt.

Meer informatie aanvragen?
Bent u op zoek naar een uniek totaalconcept voor in uw salon? Die producten en behandelingen biedt voor zowel huidverzorging, als speciale aandacht voor huidverbetering? En bovenal wellness en vitaliteit, waar ook veel aandacht geschonken wordt aan de klant op gebied van begeleiding en ontspanning. Maak dan kennis met Monchique! Vraag via ons contactformulier meer informatie aan.