Monchique Bindweefselmassage

De expertise èn kracht van Monchique Cosmetics vind u terug in de combinatie van de werking van de producten èn de speciaal daarbij ontwikkelde behandeling. De hoogwaardige werkstoffen van de producten hebben nog meer effect voor uw huid, door onze bijzondere behandelmethoden.

Een voorbeeld hiervan is de MONCHIQUE BC TREATMENT, speciaal ontwikkeld voor huidvernieuwing en huidverbetering. Een dubbel enzymatische peelingbehandeling geeft uw huid een perfecte voorbereiding voor de vervolgstappen in deze bijzondere behandeling. Na de dieptereiniging wordt er gewerkt aan het stimuleren van de huidfuncties en het bevorderen van een gezonde huiddoorbloeding (BC staat voor BloedCirculatie); door middel van bijzondere natuurlijke werkstoffen, gecombineerd met de Monchique bindweefselmassage. Na deze intensieve sportprestatie is het tijd voor voeding. Speciale kuurmaskers geven uw huid de noodzakelijke voeding en bescherming.

Boek een behandeling in een van onze Monchique Beauty Salons en sta verstelt wat deze behandeling voor uw huid doet!
Beauty&Sun te Didam, BY Ilse te Lent (Nijmegen), All Skins te Amsterdam, Mooi@Home te Blitterswijck, Puur Schoonheid te Ruurlo. En spoedig ook in Bergen op Zoom, Naarden, Laren, Almere en Ten Boer! Voor contactgegevens van bovenstaande salons: >>>