Beauty Water

Met Beauty Water kiest u voor heerlijke beauty behandelingen voor huidverzorging. Dit zijn toegankelijke instapbehandelingen, behandelingen voor de kleinere beurs en behandelingen voor wie een onderhoudende behandeling voor huidverzorging voldoende is.

Monchique Experience

Een echte aanrader voor uw eerste kennismaking met de salon en Monchique. Tijdens deze kennismakingsbehandeling wordt het Monchique gevoel u helemaal duidelijk. Na een weldadig voetenbad met fruit of bloemen, wordt u ondergedompeld in het Monchique Wellness gevoel, middels een geurbeleving en ontspanningsritueel; Wellness Water Relaxation 4 all senses. Uw Monchique Specialist legt u het Monchique concept uit en na een professionele huidanalyse wordt een op uw huid aangepaste behandeling gegeven.

Beauty Water Facials

Ontspan en geniet van diverse beauty gezichtsbehandelingen die speciaal op uw huid en wensen wordt afgestemd. U kunt kiezen voor een compacte behandeling of een uitgebreide behandeling. Bestaande uit een geurbeleving, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, vochtbehandeling, masker, massage en nabehandeling.

Pure Water Treatment

Pure Water Treatment is een reinigende gezichtsbehandeling, speciaal ontwikkeld voor de jonge Monchique liefhebbers onder ons. De behandeling wordt geheel op de problemen van deze jonge huid gericht, waarbij gewerkt wordt met de unieke Pure Water producten.