Wellness Water

Met Wellness Water kiest u voor wellness behandelingen met ontspanning ten top. Alle Wellness behandelingen worden ingeleid met de befaamde Wellness Relaxation Experience 4 all Senses van Monchique. U laat tijdens de eerste minuten van de behandeling direct alle spanningen van u afglijden.

Caldas Cleansing Ritual

De Hamman behandeling van de Algarve! Tijdens ‘het Caldas Reinigingsritueel’ waant u zich in het bijzondere kuuroord “Caldas de Monchique”, al zeer bekend en befaamd bij de Romeinen. De oude Romeinen bezochten Caldas speciaal voor deze behandelingen. Dit reinigingsritueel is een ware beleving! Het zorgt voor een zeer diepe huidreiniging, ontgifting en voeding van de huid. Tegelijkertijd zorgt het voor een ongekend gevoel van behaaglijkheid, verwennerij en ontspanning. De behandeling bestaat uit een scrubsensatie, inzeping en een uitgebreide massage. Na de behandeling wordt de huid rijkelijk gevoed en kunt u in warme doeken nog even lekker nagenieten. Na deze bijzondere behandeling voelt u de energie en fitheid in het lichaam terugvloeien!

Mineral Stone Roll

Zacht zoals de handen bij een oliemassage glijdt de roller over het lichaam, tast zich langs verspande spierbundels en ontvouwt daar zijn weldoende werking. De Mineral Stone Roll Massage is een dieptemassage waarbij gemasseerd wordt met een massagetool voorzien van een minerale steen. Deze massage is ideaal bij stress en spanningen, alsook bij pijnlijke spieren en spierknopen. Bij de complete Treatment wordt de massage gecomplementeerd met een voorafgaande scrubbehandeling, en een afsluitende hydraterende en ontspannende lichaamspakking.

Hydrowave

Laat u even wegvoeren, kabbelend op het water, omgeven door watervallen, omhuld door een behaaglijke warmte. Heerlijk loom kunt u genieten van een droombehandeling van gezicht en/of lichaam, uitgevoerd op warmwater kussens om zo het ultieme gevoel van ontspanning te ervaren. Ervaar de geursensatie van Water Sensation, puur mineraal water, en laat alle spanningen van u afglijden door de inleidende Wellness Water Relaxation gevolgd door een weldadige hydromassage. Vervolgens wordt u omhuld door producten die uw huid verwennen en in optimale conditie brengen. U kunt kiezen uit een Hydrowave Experience Facial, een wellness gezichtsbehandeling. Een ontspannende Hydrowave Relax Treatment voor de rug of het gehele lichaam. Of een Hydrowave Total Relaxation voor gezicht en lichaam, de ultieme manier voor totale ontspanning!

Wellness Massages

Voor iedereen die een effectieve ontspanningsmassage wenst, voor het gehele lichaam of een deelmassage, zoals bijvoorbeeld rug, schouder en nek.

Wellness Feet

Geeft u uw voeten voldoende aandacht? Vergeet deze trouwe onderdanen niet. Om uw voeten in conditie te houden, verdienen uw voeten regelmatig extra aandacht, geef uw voeten een Wellness Feet behandeling, bestaande uit; een aromatisch voetenbad, scrubbehandeling, eelt verwijdering, het verzorgen van de nagels en nagelriemen. Afsluitend kunt u genieten van een ontspannende massage en nagellak (french manicure, kleurlak of blanke lak).

Wellness Feet Intensive

Wellness Feet Intensive geeft uw voeten een koninklijke behandeling. Deze behandeling is de Wellness Feet behandeling, inclusief een voetpakking met hoogwaardige werkstoffen die uw voeten en de onderbenen in opperste conditie brengen, terwijl u zelf volledig tot rust komt.

Wellness Hand

Uw handen worden het meest blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, water en schoonmaakmiddelen. De leeftijd van een man of vrouw kunnen we aflezen aan de handen. Verzorg uw handen dan ook goed, door voor een Wellness Hand behandeling te kiezen, bestaande uit; een aromatisch handbad, scrubbehandeling, eelt verwijdering, het verzorgen van de nagels en nagelriemen. Afsluitend kunt u genieten van een ontspannende massage en nagellak (french manicure, kleurlak of blanke lak).

Wellness Hand Intensive

Wellness Hand Intensive geeft uw handen een de verdiende aandacht. De Wellness Hand behandeling, inclusief een handpakkking met hoogwaardige werkstoffen die uw handen en onderarmen in opperste conditie brengen, terwijl u zelf heerlijk kunt wegdromen.